Agricultura Bilzen | Standhouders
145
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-145,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 
Als je er ook nog wilt bijzijn...

Standhouders

Wat 30 jaar geleden op een bescheiden schaal is gestart, is ondertussen uitgegroeid tot een grootse manifestatie die elk jaar opnieuw een breed en gevarieerd publiek aantrekt uit alle windstreken. Landbouwers, tuinders, bloemisten, loonwerkers, boswerkers, families op daguitstap, toeristen, personeel van bedrijven uit de agrarische sector of uit aanverwante plattelandsbedrijven, ze komen er allemaal wandelen, ontdekken, proeven en genieten van alles wat het platteland te bieden heeft. De talrijke standen, meer dan 3.000 boerderijdieren, de talloze machines en demonstraties in het unieke decor van het kasteeldomein Alden Biesen maken van Agricultura een heuse belevenis.

Agricultura is opgevat als een Britse Country Fair en blijft een referentie in binnen- en buitenland.  Voor vakmensen is het de uitgelezen kans om nieuwe technieken en machines te presenteren en voor dierenliefhebbers is het een absolute must om er bij te zijn. Alden Biesen is voor één dag de grootste boerderij van de Lage Landen en is een bewijs dat de agrarische sector zeker blits en boeiend kan zijn.

 

Aangezien Agricultura in Bilzen – Alden Biesen echt toegankelijk is voor iedereen, een erg breed publiek aantrekt en openstaat voor alle initiatieven, nodigen wij u graag uit om als standhouder deel te nemen. Vul snel onderstaand inschrijvingsformulier in:

inschrijvingsformulier

  Naam van het bedrijf:

  Naam contactpersoon:

  Straat:

  Nr:

  Bus:

  Stad/Gemeente:

  Postcode:

  Telefoonnummer:

  BTW-Nummer:

  Email-adres:

  Tentoongestelde producten:


  Grootte standplaats aan €25 per meter

  Huur braderietent (4m x 2,4m) met tafelblad aan € 75 per stuk

  Huur individuele tent (op aanvraag)

  Elektriciteitsaansluiting (incl.verbruik) € 36 per aansluiting

  Wateraansluiting (incl.verbruik) € 75 per aansluiting

  Toegangskaarten (aan standhouderprijs) van € 7 per stuk

  Standhouders krijgen kaarten naargelang de grootte van hun stand.


  Overige opmerkingen:  Dit invulformulier is helaas niet in te vullen via een mobiel apparaat (bv. smartphone, tablet).
  Dit omwille van de complexiteit hiervan. Gelieve deze in te vullen met behulp van een laptop.

  Wij excuseren ons voor het ongemak.