Agricultura Bilzen | Deelnemers
40772
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40772,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 
Schrijf je in als deelnemer

Deelnemers

Wat 30 jaar geleden op een bescheiden schaal is gestart, is ondertussen uitgegroeid tot een grootse manifestatie die elk jaar opnieuw een breed en gevarieerd publiek aantrekt uit alle windstreken. Landbouwers, tuinders, bloemisten, loonwerkers, boswerkers, families op daguitstap, toeristen, personeel van bedrijven uit de agrarische sector of uit aanverwante plattelandsbedrijven, ze komen er allemaal wandelen, ontdekken, proeven en genieten van alles wat het platteland te bieden heeft. De talrijke standen, meer dan 3.000 boerderijdieren, de talloze machines en demonstraties in het unieke decor van het kasteeldomein Alden Biesen maken van Agricultura een heuse belevenis.

 

Agricultura is opgevat als een Britse Country Fair en blijft een referentie in binnen- en buitenland.  Voor vakmensen is het de uitgelezen kans om nieuwe technieken en machines te presenteren en voor dierenliefhebbers is het een absolute must om er bij te zijn. Alden Biesen is voor één dag de grootste boerderij van de Lage Landen en is een bewijs dat de agrarische sector zeker blits en boeiend kan zijn.

 

Agricultura, voorheen Land- & tuinbouwdag Bilzen – Alden Biesen mag elk jaar rekenen op verschillende verenigingen, stamboeken en individuelen om met hun elitedieren aanwezig te zijn. Daarom nodigen wij u ook u graag uit om deel te nemen. Vul snel onderstaand inschrijvingsformulier in:  

inschrijvingsformulier

  Naam vereniging:

  Naam contactpersoon:

  Straat:

  Nr:

  Bus:

  Stad/Gemeente:

  Postcode:

  Telefoonnummer:

  GSM-Nummer:

  Email-adres:


  Deelname: gelieve aan te duiden wat van toepassing is)


  Aantal dieren:

  Benodigdheden:

  Opmerkingen: